Gratis bodycheck!
Direct aanvragen

Bel mij
06-30537743

Mail mij
info@totally4you.nl

Werk met mij

Word ook Herbalife member

Wil jij graag bijverdienen, of volledig voor jezelf beginnen? Ben jij een vrouw met ambitie? Wil je graag eigen baas zijn en je eigen werkuren bepalen rondom je kinderen?

Herken je dit?

- Je hebt altijd al de droom om je eigen bedrijf te starten

- Je wilt niet gelijk veel investeren

- Je wilt graag vanuit huis werken zodat je je werk combineert met de kinderen

De ideale situatie?
Word Herbalife member!

Er is maar één voorwaarde:
Je vindt gezonde voeding en een actieve levensstijl belangrijk en wilt daar ook graag anderen mee helpen.

Een eigen bedrijf zonder financieel risico

Hoe zou het voor je zijn als......

  • je een eigen bedrijf opstart met een minimale investering
  • je geen verplichtingen hebt om grote inkopen te doen
  • je parttime kunt starten naast je huidige baan (extra inkomen)
  • je heerlijk thuis kunt werken wanneer je maar wilt
  • je er altijd uit school voor de kinderen bent
  • je het niet alleen hoeft te doen maar met mij als coach
  • je na jaren twijfelen eindelijk een bedrijf start voor jezelf # TROTS
  • je anderen kunt helpen hun voeding en levensstijl te verbeteren

Te leuk dit! - Ik coach je graag!

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ga je helpen. Je gaat werken met een stappenplan en ik leer je hoe je geld verdient met je eigen bedrijf. Wel belangrijk is dat jouw passie ook ligt bij gezonde voeding, een actieve levensstijl en mensen wilt helpen dit ook te bereiken.

Hoe mooi is het als je met je passie je geld kunt verdienen?

Je succes als Herbalife member is natuurlijk afhankelijk van je eigen inzet en vaardigheden maar je hoeft het niet alleen te doen.

Ik ga je helpen om je eigen bedrijf op te starten als member waarbij je mensen gaat coachen naar een gezonde en actieve levensstijl.

Ik werk al 18 jaar als onafhankelijk Herbalife member. Door mijn ervaring en kundigheid in het ondernemen leer ik je alles wat nodig is.

Neem contact op met mij voor meer informatie en/of maak gelijk vrijblijvend een afspraak. Bel: 06 30 53 77 43 of klik op de button.

Ja, ik wil meer weten en een afspraak maken


Hoe ga jij van start?

Je werkt met de producten van Herbalife Nutrition. Een betrouwbaar bedrijf wat al 40 jaar marktleider is op het gebied van voeding en welzijn.

Je volgt een traject van 90 dagen, waarin 1x per week online trainingen worden gegeven en je persoonlijke coaching krijgt. Dit alles vanuit huis achter je pc, zodat het je geen reistijd kost.

Aan het einde van dit traject heb je geleerd om een klantenbestand op te bouwen en deze klanten goed te begeleiden. Natuurlijk kun je je eigen creativiteit en ideeën ook kwijt. Graag zelfs! Het is jouw bedrijf!!!

Start vandaag nog

Super! Leuk! Top dat je de knoop hebt doorgehakt!

Neem nu snel contact met mij op zodat we een afspraak kunnen maken en ik je meer informatie kan geven hoe je je bedrijf opstart als Herbalife member.

Ja, ik ga het doen en wil graag meer informatie

Schrijf je nu in, want de investering is slechts € 150,= voor het starten van je bedrijf. Dit is inclusief de aanschaf van je eerste voedingsproducten.

Jamila had binnen 2 weken 8 klanten

Jamila (42 jaar) startte naast haar huidige baan, van 32 uur per week. Zij besteed 10 uur per week aan haar nieuwe bedrijf. Door haar enthousiasme over de voedingsproducten en haar eigen resultaat had zij binnen 2 weken 8 klanten. Aan het einde van het starterstraject van 4 weken had zij haar investering al terugverdiend.

Jamila:
‘'De afgelopen maanden heb ik ook meer mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl en daar word ik helemaal blij van en geeft mij een goed gevoel. Elly geeft mij altijd de juiste ondersteuning die ik nodig heb, ze luistert goed naar mij en er is wederzijds vertrouwen. Elly heeft altijd tijd voor mij als ik vragen heb en heeft het beste met mij voor.'

Jamila volgt online trainingen en werkt vanuit huis, zodat ze daar geen extra investeringen voor hoeft te doen. Ze werkt op tijden dat het haar uitkomt.
Lees alle ervaringsverhalen van zowel klanten als members

Aarzel je nog? Weet je het nog niet zeker? Neem contact met mij op en ik vertel je alles over het worden van een Herbalife Member en het opstarten van je bedrijf.

Ja, ik wil graag meer informatie

Je mag me ook altijd bellen. Telefoon: 06 30 53 77 43

Lees hier alle ervaringsverhalen van zowel klanten als members

De zakelijke resultaten hangen af van de persoon en de tijd die erin wordt gestoken. Je succes als member is afhankelijk van je eigen inzet en vaardigheden.
Het product is niet bedoeld voor de diagnose, behandeling, genezing of ter voorkoming van welke ziekte ook.

Deel deze pagina

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief vol leuke tips en recepten