Gratis bodycheck!
Direct aanvragen

Bel mij
06-30537743

Mail mij
info@totally4you.nl

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden -Totally4you

BEVOEGDHEID
U verklaart dat u ten minste 18 jaar oud bent. De producten van Herbalife en de zakelijke mogelijkheden van Herbalife kunnen alleen worden aangeboden aan, verzonden naar of verkocht in landen die op voorhand door Herbalife zijn goedgekeurd.

ONAFHANKELIJKE HERBALIFE DISTRIBUTEURS
De producten en diensten van Herbalife worden verkocht via een netwerk van onafhankelijke Herbalife Distributeurs. U hoeft geen onafhankelijke Distributeur te worden om goederen of diensten van Herbalife te kunnen aanschaffen.

WEBSITES VAN ONAFHANKELIJKE HERBALIFE DISTRIBUTEURS
Het is de verantwoordelijkheid van elke onafhankelijke Distributeur om ervoor te zorgen dat de inhoud van zijn website correct is en volledig in overeenstemming met alle regels, voorschriften en procedures van Herbalife, waaronder de gedragsregels en het beleid met betrekking tot Distributeurs van Herbalife en de voorschriften van Herbalife voor internet, postorder en het genereren van potentiƫle klanten, alsmede alle toepasselijke voorschriften op Europees en landelijk niveau

GARANTIE VAN HERBALIFE VOOR ZIJN KLANTEN
Herbalife garandeert de kwaliteit van alle producten die de naam Herbalife dragen en verklaart dat de voor Herbalife vervaardigde producten voldoen aan hoge normen op het gebied van frisheid en zuiverheid voor gebruik door de klant. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat onze klanten op alle mogelijke manieren tevreden zijn over onze producten. Als een klant echter in de directe verkoop om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden is over een product van Herbalife dat bij een Herbalife Distributeur is aangeschaft, kan de klant binnen dertig (30) dagen na de dag waarop de klant het product in ontvangst neemt, terugbetaling vragen aan de Distributeur. De klant krijgt opdracht om het product, dan wel het ongebruikte deel ervan, terug te bezorgen aan de Distributeur bij wie de klant het product heeft gekocht. De Distributeur moet de klant een volledig tegoed geven voor de aanschaf van andere producten van Herbalife, dan wel de aankoopprijs volledig terugbetalen. Deze garantie wordt uitsluitend beperkt door de specifieke garantievoorwaarden die bij bepaalde producten worden geleverd en is niet van toepassing op producten die opzettelijk zijn beschadigd of verkeerd gebruikt.

ERVARINGEN VAN GEBRUIKERS
Personen die op onze Site of het overige Aanbod hun verhaal doen over hun ervaringen met producten of zakelijke mogelijkheden, doen hun eigen concrete verslag. Het zijn voorbeelden van personen en geen gemiddelden.
De zakelijke resultaten hangen af van de persoon en de tijd die erin wordt gestoken. Uw succes als member is afhankelijk van uw eigen inzet en vaardigheden.

Het product is niet bedoeld voor de diagnose, behandeling, genezing of ter voorkoming van welke ziekte ook.

Totally4you - oktober 2020 - onafhankelijk Herbalife distributeur

Deel deze pagina

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief vol leuke tips en recepten