Gratis bodycheck!
Direct aanvragen

Bel mij
06-30537743

Mail mij
info@totally4you.nl

Voorjaarsstamppot met Raapstelen en Zoete aardappel

8 april 2021

Voorjaarsstamppot met Raapstelen

Ingrediënten:

  • 1 bosje Raapstelen per persoon
  • Zoete aardappel of gewone aardappelen
  • vlees naar keuze of vega spekreepjes
  • mosterd

Bereiding:

  • Schil de Zoete aardappel en snij het in kleine stukjes. Kook deze ongeveer 15 minuten tot ze gaar zijn.
  • Snij de onderste helft van de steeltjes af en spoel de rest van de Raapstelen af. Droogdeppen, zodat de blaadjes heel blijven.
  • Snij hierna de blaadjes en bewaar dit.
  • Giet de aardappelen af en houdt een beetje kookvocht apart.
  • stamp de aardappelen tot een smeuïge puree, voeg eventueel nog wat kookvocht toe.
  • Maak op smaak met zout, peper en een lepel mosterd.
  • Doe als laatste de Raapstelen erdoor en stamp dit kort doorelkaar.
  • Voeg eventueel nu de spekreepjes toe.

Eet smakelijk

Deel dit recept met je vrienden.

Terug naar overzicht
Deel deze pagina

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief vol leuke tips en recepten