10 maart 2021
Omeletwrap met avocado
Ingrediënten voor 1 – 2 personen
- 2 eieren
- Scheutje (soja)melk
- 30 gram fetakaas
- 1/2 avocado
- Paar tomaatjes
- Stukje komkommer
- Handje rucola
- Handje bieslook
- Peper en zout
Zo maak je het
Klop de eieren luchtig met wat peper en zout en een scheutje (soja)melk.
Hak wat bieslook fijn en voeg dit bij de eieren.
Verhit wat olijfolie in een pan en giet het eimengsel in de pan. Bak de omelet aan weerszijden goudbruin.
Haal de omelet uit de pan. Verdeel wat rucola over de omelet.
Snij de tomaten doormidden, de avocado in blokjes en de komkommer in reepjes. Beleg de omelet hiermee.
Breng de groentes op smaak met wat peper en zout.
Verkruimel tenslotte wat feta over de omeletwrap en serveer hem meteen of neem hem de volgende dag mee naar je werk.