Gratis bodycheck!
Direct aanvragen

Bel mij
06-30537743

Mail mij
info@totally4you.nl

Ervaringen

Ik kwam bij Elly omdat ik te zwaar was, erg moe en niet fit met opstaan en ik had een ongezond eetpatroon. Hier wilde ik graag verandering in brengen. Na de bodycheck kreeg ik een persoonlijk advies en startte ik met een afslankprogramma. Al snel merkte ik dat mijn energie beter werd, ik stond fit op en raakte de eerste kilo’s kwijt en ook centimeters op de juiste plaatsen. Op dit moment heb ik al een kledingmaat kleiner, ik heb veel meer energie en een gezond eetpatroon. Hier word ik heel blij van en voel me ook een stuk zekerder en daardoor ga ik nu ook naar de sportschool. Door de begeleiding van Elly heb ik op moeilijke momenten toch doorgezet en zij geeft mij ook het gevoel dat ik het kan en mijn doel ga halen. Zonder haar begeleiding had ik dit resultaat absoluut niet gehaald en was ik zeker al gestopt. Nu ga ik door tot ik mijn doel hebt bereikt en door het wekelijkse weegmoment en de positiviteit van Elly gaat me dat zeker lukken

- Marthe (19 jaar) - klant

In januari kwam ik bij Elly, ik was te zwaar, zat niet lekker in mijn vel en had weinig energie. In 6 maanden tijd ben ik 2 kledingmaten kleiner gegaan, ik heb geen middagdipjes meer en het allerbelangrijkste de suikertrek heel de dag door die heb ik helemaal niet meer. De begeleiding heb ik heel positief ervaren. Elly is deskundig, motiverend en meedenkend in wat het beste bij mij persoonlijk past. Dit is waar Elly helemaal voor staat. Hierdoor heb ik geleerd mijn eetpatroon te veranderen en mijn resultaat te behalen maar ook vast te houden. Ik ben heel blij en voel me ook veel lekkerder in mijn vel.

- Desiree (39 jaar) - klant

Ik ben bij Elly gekomen omdat ik graag wat kilo’s wilde afslanken en meer energie kan gebruiken, want ik heb een drukke baan en sport ook veel. Elly is anders dan de andere consulentes die ik wel eens heb meegemaakt. Elly is oprecht en luistert naar je wensen en wat in je vermogen ligt. Ze stimuleert je om je doel te bereiken. Ik ben er nog niet maar weet zeker dat met behulp van Elly dat mijn energie level verder omhoog zal gaan en er nog meer kilo's en centimeters af zullen gaan. Dat gaat me zeker lukken.

- Bianca (52 jaar) - klant

Door mijn positieve resultaat ben ik member geworden omdat ik ook graag andere mensen wil helpen met een gezonde levensstijl. Ik ben bij Elly als klant gestart omdat ik te zwaar was en weinig energie had. Elly heeft mij goed begeleid met de producten van Herbalife en het aanpassen van mijn voedingsgewoontes, daarnaast ben ik ook dagelijks gaan bewegen en 2 liter water gaan drinken. Zo ben ik 15 kilo afgevallen en heb ik nu 2 kledingmaten kleiner en veel meer energie. Inmiddels help ik nu zelf ook mensen en daar word ik heel blij van, ik gun hun net zo’n goed resultaat als ik zelf heb. En daardoor eet ik nu mijn producten zelf gratis, hoe mooi is dat! Elly is een goede coach die mij helpt met mijn klanten en ik kan haar altijd bellen voor advies, ze staat altijd voor mij klaar.

- Khadra (42 jaar) - member

Dankzij Elly, al 16 jaar fit!! Na de bevalling van de jongste, geen energie en te mager. Daar had Elly de oplossing voor! Ik startte met een ontbijtprogramma van Herbalife en paste ook mijn andere maaltijden aan en al snel merkte ik heel veel verschil. Ik kreeg meer energie en na verloop van tijd kwam ik op gewicht. En ook nog eens op een gezonde manier. De dagen dat ik geen shake gegeten heb, zijn op 1 hand te tellen. Anderhalf jaar geleden heeft Elly me gemotiveerd mijn resultaten te delen met anderen. Nu heb ik 6 klanten (waaronder 1 member) die ik samen met Elly begeleid. Zelfs al gebruik je de producten al jaren, soms ervaar je zelf ook weer even opnieuw dat het toch zo goed is om de Herbalife producten te eten. In de zomer (wij zijn Pioenenkweker) is het hier een aantal maanden flink druk. In de middag had ik vaak een dipje, totdat ik ook bij de lunch een shake nam en meer gezonde tussendoortjes ging eten en…..over was de middagdip!! Elly is altijd bereid om te helpen en mee te denken. Met alle vragen kan ik bij haar terecht!!

- Lydia (42 jaar) - member

Door mijn goede resultaten help ik nu zelf mensen met het verbeteren van hun sportprestaties, hun energie en ik help ook mensen die willen afslanken. Dit doe ik parttime naast mijn fulltime baan, het geeft mij energie en ik vind het heel leuk om ook hun positieve resultaten te zien. Elly mag ik daarbij gebruiken als mijn back-up, vraagbaak en klankbord. Hierdoor kan ik op mijn eigen tempo mensen begeleiden en helpen met hun doel. 8 jaar geleden leefde ik op koffie, water en een paar boterhammen. Naast mijn full-time baan volgde ik ook nog een HBO-opleiding in de avonduren. Ontbijten daar had ik geen tijd voor en eten deed ik pas om 10 uur. Met als resultaat snaaitrek gedurende de gehele dag en energie dips. Toen kwam ik met Elly in contact kwam had ik me nooit gerealiseerd dat dat mijn energie level met mijn voedingspatroon te maken had. Elly gaf mij een persoonlijk advies en zo ben ik gestart met het ontbijtprogramma en ben ik ook meer water gaan drinken en meer gezonde tussendoortjes gaan eten. Dat zorgde voor meer energie en ook mijn sportprestaties zijn verbeterd. Ik heb inmiddels 3x de marathon van Rotterdam gelopen in een hele goede tijd en met een snel herstel.

- David (30 jaar) - member

Door mijn enthousiasme ben ik zelf ook member geworden, want ik wil graag mensen helpen. Ik ben altijd slank en fit geweest. De laatste 5 jaar was ik ontzettend druk met mijn werk en sport en was ik de laatste 2 jaar veel afgevallen. Ik at veel gezonde producten, bewoog drie/vier keer per week, maar toch voelde ik me niet fit. Van mijn beste vriendin heb ik positieve verhalen over de Herbalife Nutrition producten gehoord. Toen dacht ik misschien dat Herbalife voor mij de uitkomst is om mijn doel te bereiken. Als aanvulling op mijn gezonde levensstijl. Zo ben ik begonnen met een proefpakket van 6 dagen, en ik merkte in die 6 dagen al verschil in mijn energie. Ik ben daarna begonnen met een programma van Herbalife Nutrition. In korte tijd kwam ik op een gezonde manier aan, maar ik merkte ook dat ik me veel beter ging voelen en weer energieker werd, en ik werd helemaal weer een gelukkig mens! Ik houd nu deze gezonde levensstijl aan. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. De afgelopen maanden heb ik ook meer mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl en daar word ik helemaal blij van en geeft mij een goed gevoel. Elly geeft mij altijd de juiste ondersteuning die ik nodig heb, ze luistert goed naar mij en er is wederzijds vertrouwen. Elly heeft altijd tijd voor mij als ik vragen heb en heeft het beste met mij voor.

- Jamila (42 jaar) - member

Het was fijn om een stok achter de deur te hebben door het wekelijkse contact met de coach en de Zoom meeting op woensdagavond. Het leverde mij nieuwe inzichten op, op het gebied van voeding. Na enkele weken voelde ik het niet alleen, maar zag ik ook resultaat. Dat doet een mens goed. Nu na 12 weken voel ik me fitter, heb ik meer energie, ben ik kilo’s lichter en centimeters kwijt. Ik voel me gewoon weer lekker in mijn vel. En wat leuk dat ik weer kleding aan kan dat eerst niet meer paste. Bovendien was het in deze bizarre tijd waarin we leven ook nog eens gezellig om, al is het dan online, contact te hebben met andere mensen en tegelijkertijd kennis op te doen. Elly bedankt dat je mijn stok achter de deur was, voor je inzichten en je vrolijke en enthousiaste benadering.

- Kim - klant over de 90 dagen Weight Loss Challenge

Tijdens deze 12 weken heb ik geleerd om mijn eetpatroon te veranderen, door meer te eten. Gezonde keuzes te maken en ik snap nu ook waarom eiwitrijk eten zo belangrijk is. Daardoor ben ik 17 centimeter kwijtgeraakt op de juiste plaatsen en dat is voor mij mijn heupen en bovenbenen. Ik ben heel blij met mijn resultaat en mijn favoriete rokje van jaren geleden past nu weer.

- Miranda - klant over de 90 dagen Weight Loss Challenge

Ik ben zo ontzettend blij dat ik de stap heb gezet om dit te gaan doen. Het was precies op het juiste moment. Gewoon al 13 kilo lichter en het blijft maar door gaan terwijl ik gewoon heel normaal eet, wel veel beweeg en ik voel me super. Ik heb altijd al veel energie maar nu voel ik me er relaxed bij, niet zo gejaagd.

- Esther - klant over de 90 dagen Weight Loss Challenge

Deel deze pagina

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief vol leuke tips en recepten