Gratis bodycheck!
Direct aanvragen

Bel mij
06-30537743

Mail mij
info@totally4you.nl

Van life naar online, even wennen maar nu ook zo leuk!

28-12-2020

Het jaar 2020 - omschakelen

Voor een mogelijk persbericht in de krant heb ik een evalutatie geschreven over het afgelopen jaar. Hoe heb ik het opgepakt toen in maart het doek viel om mijn klanten persoonijk te spreken?
Misschien kan ik met mijn verhaal anderen inspireren. Ik ben alles wat ik doe onder de loep gaan nemen. Dat heeft geleidt tot waar ik nu sta.
En ik kan wel zeggen..... toch best een beetje trots op mijzelf.

Online coaching

Toen in maart de 1e lockdown van start ging dacht ik ‘ik kan op de bank gaan zitten en alles dan maar even stilzetten of ik zet mijn schouders eronder.

Op maandagavond was er een gratis Webinar over je werk omzetten van persoonlijk naar online. Hierna kon je jezelf inschrijven voor een online ondernemerstraining van 3 maanden en ik heb gelijk het besluit genomen om dit te gaan doen.

Op dat moment dacht ik nog dat ik het heel rustig zou krijgen en dat dit een mooie invulling van mijn dagen was. Het gaf mij de structuur en een nieuwe frisse kijk op mijn werk als voedingscoach, dit doe ik namelijk al 18 jaar. Iedere week kreeg ik een nieuw webinar waarmee ik aan de slag moest. En ook de coaching van een business coach heeft mij vooruit geholpen. En de rust was er niet bij hoor, want alles ging gewoon door met nieuwe klanten.

Al snel was ik bezig met videobellen met mijn klanten, filmpjes opnemen, je moet je zelf durven laten zien. En doordat ik dit regelmatig ging doen, vond ik het zelfs nog leuk worden ook.

Online Challenges

Ik ben met 2 collega’s gaan praten hoe we nu beter met elkaar konden gaan samenwerken. Zij wonen over het land verspreid. Zo kan je een breed publiek bereiken.

En doordat we met Zoom zijn gaan werken, werd Nederland gelijk een stuk kleiner. We zijn direct onze Challenges die gericht zijn op afslanken van persoonlijk naar online gaan omzetten.

En wat is dat een succes, de groep voor de 90 dagen Weight Loss Challenge bestaat uit deelnemers uit heel het land. 1x per week zijn we via Zoom bij elkaar en dat schept ook echt een band.
En dan de resultaten die zijn nog beter dan hoe we het hiervoor deden, zo leuk!
Ook hebben we nu een besloten Facebookgroep waar de deelnemers van alles kunnen posten, recepten, workouts, en nog veel meer.

Online Cookingclass

Wat dacht je van een Online Cookingclass dit is ook zo leuk.
Met mijn collega’s organiseren we 1x per 2 weken een online Cooking Class, we geven het recept met de ingrediënten door aan onze klanten of geïnteresseerden.
Dan zijn we ieder in onze eigen keuken aan het bakken en toch met elkaar.
Zelfs de kinderen doen dan mee, het is dan zo gezellig met elkaar.

Ik merk nu dat als we dit soort leuke activiteiten doen er een band ontstaat tussen mijn klanten.
En het stukje extra persoonlijke aandacht wat ik ze nu kan geven is zo waardevol.

Nadat ik mijn business cursus had afgerond, was ik me bewust geworden over het belang van een goede website. Daar ben ik mij toen gaan in verdiepen en ik heb de hulp ingeschakeld van Corine Monster van EasyPR uit Sliedrecht. Want ja ik heb echt niet overal verstand van..

Ook nu moest ik op een andere manier naar mijn werkwijze gaan kijken en naar wat mijn klanten echt nodig hebben.


Zo hebben we samen deze mooie website gemaakt en daarna ben ik ook blogs gaan schrijven (1x per week) en een Nieuwsbrief (2x per maand) gaan versturen.

Voor de Nieuwsbrief kun je je overigens hier voor aanmelden :). En hier vind je de laatste van december2020.

Dit was helemaal nieuw voor mij en ik ben steeds aan het leren om het iedere keer weer iets beter te doen.
Ook hiervoor luister ik op een andere manier naar mijn klanten, want hun vragen zijn ook jouw vragen en ik kan je daarbij helpen met een oplossing op het gebied van goede voeding.

Het mooie is dat deze periode mij mijn creativiteit heeft geprikkeld en ik ben zo blij dat ik gelijk ben omgeschakeld en geen tijd verloren heb laten gaan door op de bank gaan te zitten en te bedenken hoe het misschien anders zou kunnen, maar dat ik in actie ben gegaan en gebleven.
En dat ik nog steeds enthousiast ben over mijn werk en ik het zo fijn vindt om mensen een goed en persoonlijk advies te geven. Zodat ze hun doel gaan halen en dat geeft mij zoveel voldoening.

En dat is ook te zien aan mijn klantenbestand, er komen steeds nieuwe klanten bij mij voor een persoonlijk advies of deelnemers voor de Challenges. Bij activiteiten op mijn website vind je steeds een update van o.a. de komende challenges en de online cookingclass.

Ik vind dit werk heerlijk om te doen en zou niets anders willen. Het is zo fijn om mensen te helpen met een gezonde voeding en levensstijl. Ook omdat je het resultaat ziet. Mensen zitten echt beter in hun vel.

Lees hier het persbericht op Sliedrecht24.nl

Plannen voor 2021

Ik ga door met hoe ik nu bezig ben, de online Challenges zijn en blijven een succes, dus die gaan door. Zo ook de online Cooking Class.
Het schrijven van de blogs en Nieuwsbrieven die blijf ik verbeteren en ook het posten op Social Media, daar heb ik nu een structuur voor opgezet en daar bouw ik op verder.

Op dit moment begeleid ik mijn klanten weer online of met videobellen, maar ik hoop ze snel weer in praktijk te ontvangen.

Maar er komt nog wel wat nieuws!!! In mijn praktijk aan de Kareldoormanstraat 1 werk ik samen met Inge Verboom. Het stukje coaching is datgene wat ons bindt.

Inge Verboom en ik bundelen onze krachten, rechts fotograaf Michelle

Wij bundelen onze krachten om mensen nog beter te kunnen helpen.
Coaching en Training op het gebied van voeding, mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Binnenkort horen jullie hier meer over.

Fijne jaarwisseling en heel graag tot volgend jaar!Gezonde groet,
Elly Korevaar

Volg Totally4you ook op Facebook

Schrijf je in voor de 2-wekelijkse Nieuwsbrief

1-op1 coaching? Maak een afspaak voor 15 januari 2021. Ontvang gratis een doos proteïne repen t.w.v. € 20,60

Doe mee met de New Years Fit Challenge

Terug naar overzicht
Deel deze pagina

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief vol leuke tips en recepten