Gratis bodycheck!
Direct aanvragen

Bel mij
06-30537743

Mail mij
info@totally4you.nl

Muren verven en goed eten

11-11-2020

Zo, mijn nieuwe website online, mijn 1e nieuwsbrief verstuurd, mijn 1e blog is een feit en nu lekker verder. Wat heb ik een leuke reacties ontvangen. Superleuk! Dankjulliewel.

goed bezig

In maart dit jaar zag ons leven er opeens heel anders uit, veel thuisblijven en geen uitstapjes meer. Dus ik dacht dit is een mooi moment om thuis aan het verven te gaan.

Bij de Winter Kleur in Sliedrecht heb ik, zoals altijd, een goed advies gekregen. Welke verf voor buiten en welke verf voor binnen. Dat is toch altijd wel een lastig dingetje Ook gelijk maar muurverf voor de kamer gekocht. Als je dan toch bezig bent...

Van wit naar lichtgrijs

Maar ja.....om door te werken heb ik direct veel van offline naar online omgezet. Toch even wat extra uitzoekdingetjes en je raadt het al, de verf die bleef staan op zolder.

Van de zomer heb ik tussendoor wel buiten geverfd en vorige week moest het dan maar gebeuren.

Hup de meubels aan de kant en de muren geverfd.

Zo en ik moet zeggen.. het is echt mooi geworden.

Van witte muren ben ik naar heel licht grijs gegaan. Als je dan gaat smeren is het best spannend. Maar het resultaat mag er zijn. De klus is weer geklaard.

Wel goed eten dus….

Je kent het wel, als je aan het klussen bent vind je het zonde om te stoppen. Ik heb tijdens het verven veel water gedronken. Maar om 13.00 uur was het dan toch echt etenstijd….

Van Herbalife Nutrition heb je nu ook een hartige shake, dat kwam goed uit want ik had wel trek in iets hartigs na het harde werken.

Een shake met champignons

De shake met warme amandelmelk klaargemaakt en wat verse champignons erdoor, nou dat smaakte heerlijk en vulde ook goed. (wel eerst even opbakken in de olijfolie natuurlijk :))

Daarna weer heerlijk aan de slag zonder trek in tussendoortjes. Ideaal.

Vanavond Online Cooking class.

Zin in vanavond Het is nu kort dag want dit blog schrijf ik 11 november en de cookingclass is vanavond al om 19:00 uur.

Maar als je dit op tijd leest. Doe gerust nog mee. Bel: 06 30537743
We gaan een recept maken met deze nieuwe hartige shake. Als je in de buurt woont kan je een zakje oppikken voor vanavond.

Anders graag tot vrijdag bij mijn nieuwe blog.

Fijne dag en een gezonde groet…

Elly Korevaar - Totally4you

Terug naar overzicht
Deel deze pagina

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief vol leuke tips en recepten