Gratis bodycheck!
Direct aanvragen

Bel mij
06-30537743

Mail mij
info@totally4you.nl

Hier is tie dan, mijn eerste blog!

04-11-2020

Yes, mijn eerste Blog is online!

Met trots schrijf ik hier mijn eerste Blog. Toch ook wel een beetje eng maar wat heb ik er zin in. Ik was er aan toe... een compleet nieuwe website en een eigen nieuwsbrief zodat ik de informatie kwijt kan die ik wil.
Mijn passie is om mensen te helpen met succesvol afslanken. Op deze manier kan ik mijn klanten goed bereiken en helpen.

In mijn blog vertel ik je iedere week over mijn werk als voedingscoach, en daarnaast van alles wat ik nog meer doe en beleef naast mijn werk.

Ik kom namelijk ook regelmatig in Zeeland. Daar kom ik tot rust, heerlijk wandelen langs het strand.

Blij met mijn nieuwe website

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het vullen van mijn nieuwe website. Wat heeft Avant webdesign er een mooie site van gemaakt. Het past helemaal bij mij, de vrolijke kleuren en de opmaak zijn echt persoonlijk gemaakt.

En dan natuurlijk de foto’s maken en de teksten schrijven. Mijn dochter Michelle heeft mooie foto’s gemaakt, dat was ook zo leuk om dat met elkaar te doen!

Ik heb ook een zoon en die helpt mij regelmatig met computer dingen, zoals Excel bestanden maken en overzetten, heel handig hoor. Super dat we elkaar zo kunnen helpen!

En dan ook nog de teksten

Gelukkig heb ik met het schrijven van de teksten hulp gekregen van Corine Monster van EasyPr. Zij heeft mij veel werk uit handen genomen.
De komende tijd blijft zij mij adviseren, onder andere dus hoe ik goede blogs schrijf. Want dit is de eerste dus dat is best spannend!

Blij met mijn klanten

Ook mijn klanten hebben meegewerkt door hun ervaringen met mij te beschrijven zodat ik ze kon plaatsen op de site.
Het lezen daarvan maakte mij helemaal blij, want daar doe ik mijn werk ook voor.

Namelijk het coachen en begeleiden van mensen naar een gezonde actieve levensstijl, en als ze dan zo enthousiast zijn geeft mij dat zoveel voldoening! Zo leuk!

En nu Online!!

Tegelijk met dit blog is mijn website online en ik ben heel benieuwd naar je reactie. Mocht je opmerkingen hebben dan hoor ik het graag. Stuur gerust een mail naar info@totally4you.nl.

Leuk om wat van je te horen. Ik heb er zin in. Jullie ook?

groeten,
Elly Korevaar- Totally4you

P.S.

Schrijf je ook in voor mijn nieuwsbrief

2x per maand stuur ik een nieuwsbrief uit waardoor je op de hoogte blijft van alle activiteiten maar ook hoe je een gezonde levensstijl aanhoudt. Lekkere recepten met de producten van Herbalife Nutrition ontbreken natuurlijk niet!

Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Volg mij ook op Facebook zodat je niets mist.

Terug naar overzicht
Deel deze pagina

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief vol leuke tips en recepten