Gratis bodycheck!
Direct aanvragen

Bel mij
06-30537743

Mail mij
info@totally4you.nl

De week van de Challenges

21-01-2021

De week van de Challenges!

Ik zit er middenin deze week, de 21 dagen New Year Fit challenge en de 90 dagen Weight Loss Challenge. De 90 dagen Challenge die in 2020 startte is deze week afgelopen en 10 februari start de volgende.

Maandag was dus de eerste week alweer om van de 21 daagse.
10 enthousiast startende deelnemers, altijd zo leuk weer om die te begeleiden.

Dat betekent dus wegen en meten op 3 plaatsen, de taille, buik en billen.
En wat is iedereen goed bezig.
Ja echt iedereen heeft resultaat. De een verliest gewicht en centimeters en bij de ander gaan eerst de centimeters eraf en daarna het gewicht.

Zo werkt het dus, want iedereen is verschillend.
Ieder lichaam reageert anders.

'Ik vind die persoonlijke coaching echt fijn want jij weet precies wat ik nodig heb',hoorde ik van een klant. En nog een leuke reactie, 'Zo fijn dat je me precies op het juiste moment het appje stuurt of even belt om te vragen hoe het gaat. Hier word ik dan weer zo blij van!

Ik ben deze 21 dagen Challenge voor het eerst gestart met het sturen van een dagelijkse mail. We gebruiken dagelijks een besloten Facebookgroep maar niet iedereen heeft Facebook. De mail blijkt een extra stimulans en motivatie. De deelnemers vinden de mail erg fijn, want je kunt hem ook nog eens nalezen of doorsturen naar een vriend of vriendin.
En er staan iedere dag tips in, ook recepten en work-outs.

De 21 dagen Challenge is nu op de helft en ik kijk nu al uit naar maandag als ik de resultaten door ga krijgen van de 2e week.

Deze spreuk staat op mijn muur in mijn praktijk. Echt een stimulans.

90 dagen Weight Loss Challenge

Wat een feestje was het woensdagavond.

De afsluiting van de 90 dagen Weight Loss Challenge die in 2020 startte hebben we via Zoom gevierd. Ik zit nog helemaal na te genieten van de geweldige resultaten. Ja echt niet om te overdrijven. Het is echt zo.

Het was een feestje woensdagavond

De deelnemers zijn in oktober gestart. Ja,ja zelfs tijdens de feestdagen zijn ze doorgegaan, wat een kanjers. En dat viel echt niet altijd mee.

Maar iedereen had een prachtig resultaat.
We wegen en meten ook iedere week net als bij de 21 dagen Challenge.
Meten van je omvang dat vergeten we nog weleens. Alleen de weegschaal is belangrijk denken we.
Maar weet je dat als je centimeters verliest, dat dus echt een kledingmaat kleiner kan zijn?

Daar word je toch blij van, als je kunt gaan shoppen en 1 of zelfs 2 kledingmaten kleiner aan kunt.

Neem bijvoorbeeld deze deelnemer: Ze kwam bij mij, niet lekker in haar vel, ongelukkig met haar kledingmaat XXL. Haar reden om mee te doen met deze Challenge was dat zij in het nieuwe jaar, dus 2021, slanker en fitter wilde zijn.

Iedere week maakte ze steeds weer de goede keuzes, en echt iedere week verloor zij gewicht en centimeters. Haar doel was 10 kilo lichter en dat heeft zij gehaald en zelfs 2 kledingmaten minder.

En zij heeft daardoor ook nog de tweede prijs gewonnen in deze Challenge, hou je vast € 178,00
Hoe gaaf is dat, je inleggeld terug verdienen en nog geld over voor leuke nieuwe kleren!!

Aan het begin van de Challenge maken de deelnemers een foto van zichzelf en na de Challenge nog een foto. Die bekijken we dan met elkaar op de eindavond.
Dan zie je dus dat de deelnemers precies op de plaatsen waar ze het willen ook centimeters kwijt zijn. Dat is mooi om te zien. Daar doe je het voor toch? Ik vind het leuk om met jullie ook nog enkele reacties te delen.
Hier komen ze.

Reacties van deelnemers

Miranda:'Ik heb geleerd om mijn eetpatroon te veranderen, door meer te eten. Gezonde keuzes te maken en ik snap nu ook waarom eiwitrijk eten zo belangrijk is.
Daardoor ben ik 17 centimeter kwijtgeraakt op de juiste plaatsen en dat is voor mij mijn heupen en bovenbenen.
Ik ben heel blij met mijn resultaat en mijn favoriete rokje van jaren geleden past nu weer.''

Kim: 'Het was fijn om een stok achter de deur te hebben door het wekelijkse contact met de coach en de Zoom meeting op woensdagavond. Het leverde mij nieuwe inzichten op, op het gebied van voeding.
Nu na 12 weken voel ik me fitter, heb ik meer energie, ben ik kilo’s lichter en centimeters kwijt. Ik voel me gewoon weer lekker in mijn vel. En wat leuk dat ik weer kleding aan kan dat eerst niet meer pastte.'

Denk jij nu, is dat ook iets voor mij?

Ben jij enthousiast geworden, dan heb ik goed nieuws.
Woensdag 10 februari start er weer een nieuwe 90 dagen Challenge.
Kijk op mijn website voor nog meer informatie en de aanmeldlink

Onder de eerste 8 aanmeldingen verloot ik een leuk cadeautje.Dus nog een goede reden om je nu in te schrijven. Toch?

Fijne week iedereen en heb je vragen of opmerkingen bel of mail me gerust. Tel 06 30537743 of info@totally4you.nl

Gezonde groet,
Elly Korevaar

Volg Totally4you ook op Facebook

Schrijf je in voor de 2-wekelijkse Nieuwsbrief

Terug naar overzicht
Deel deze pagina

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief vol leuke tips en recepten