Aktieve levensstijl

Welzijn kan worden omschreven als een gezonde balans tussen geest en lichaam, met als resultaat een gevoel van algeheel welbevinden. De weg naar welzijn begint met een gezond eetpatroon in combinatie met een aktieve levensstijl.

Wat is een aktieve levensstijl?
Bewegen is een uiterst belangrijk onderdeel in een gezonde en aktieve levensstijl. Dagelijks een sportieve activiteit, of een bezigheid waarbij je hart en spieren harder dan gewoon moeten werken (bv tuinieren), is een noodzaak om op gewicht te blijven en voor je algemeen welzijn. Natuurlijk is het noodzakelijk om je daarbij goede voeding te gebruiken.

Bij ons kunt u als klant gratis meedoen aan aktiviteiten vanuit ons Active Lifestyle Center, omdat we weten dat het vaak alleen niet lukt. Vanuit ons Aktive Lifestyle Center organiseren we wekelijks diverse sportieve aktiviteiten, zoals Bootcamp, FITcamp, hardlooptrainingen, fiets activiteiten e.d. Als er animo voor een aktiviteit is, dan gaan we ook aan de slag om er wat van te maken.

Ook zijn er sporters die deelnemen aan landelijke aktiviteiten en dan met een groep vanuit ons Active Lifestyle Center hieraan deelnemen. Een aantal voorbeelden; de Amsterdam City Swim en de marathon van Eindhoven in de 5, 10 en 20 km wedstrijden.

In ons Active Lifestyle Center draait het om Simple - Fun - Magical.